browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vandring i solen

Posted by on 27 december 2012

Igår vid frukost sa jag att jag gillade deras omelett med chili i, idag fick jag chili med omelett. Men gått var det.
Tog en promenad genom byn ner till Bentota beach tog ca 40 min, det var mycket hejande och pratande innan jag var framme. Men den röda flaggan var uppe idag igen,fick bara vada ut en bit.
Det blev att kolla alla ungdomar som spelade cricket,det var rätt så kul. Drog över järnvägsspåren och traskade ner till floden för att äta lunch,men restaurangerna var stängda i dag på grund av Full Moon Festival som är i kväll. Smet in på ett hotel och dom serverade lunch, men öl var förbjudet idag. Men ingen öl ingen lunch blev mitt svar, han gav med sig om vi gömde flaskan.
Det är otroligt hur många Varaner man stöter på överallt,likaså orm. I trädgården på gatan och restaurangerna, det är häftigt. Inga ormar på restaurangerna ännu.
Var och besökte en ädelstensfabrik och såg allt från råvara till färdig produkt.
Sitter nu på terassen och väntar att Vinodh ska höra av sig inför Full Moon Festival, vi ska sitta på hans balkong vid hans butik och hela paraden skall gå nedanför. Det ska bli fantastiskt att se, hörde på byn att det skall vara 15 elefanter med i festivalen.


 

2 Responses to Vandring i solen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *