browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tuff klättring

Posted by on 27 mars 2014

I dag var det dags att hälsa på munken uppe på berget,jag bävade för denna klättring. Det var tuffare än vad jag mindes från förra gången, men nu har jag rejäla kängor att vandra i och det gjorde det lite bättre. Man var helt slut när man kom upp, och bara utsikten var värt besväret. Tyvärr så var munken tvungen att åka till ett annat tempel denna morgon, både han och jag såg fram emot detta möte.
Efter denna strapats drog Vinodh och jag till beachen för en sen lunch.
Packar nu ihop lite kläder etc, ska bo på Vinodhs hotell nu några nätter. Vi planerar ett par tre dags turer, bl..a till Kandy uppe i bergen samt södra delen med Yala nationalpark.
Nu har det börjat regna rejält, men det blir bara en timme el. två.
I morse när jag satt och drack te kom det nu tre Mungo och stirrade på mig. Fick veta att den som är i byarna är inte den som tar kobror,dessa är bruna och djungel Mungon är gråaktig och har annan svansföring. Vi diskuterade ormar när vi åkte hem,och Vinodh berättade att han gillar att fånga dessa. Blir man biten av Kobran så har man ca 48 tim på sig i bästa fall, Russels huggorm som är mer aggressiv och även hoppar är det inte många tim som gäller. Han fångar inte pyton och kobra, men alla andra sorter, även den giftigaste och aggressiva Russels huggorm, jag sa bara du är inte klok. Han har fått för sig att jag ska lära mig detta, men då blir det Banne mig inga giftormar.

4 Responses to Tuff klättring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *