browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tisdag på beachen

Posted by on 27 mars 2014

Ännu en dag på beachen. I dag lämnade jag kameran på rummet för nu skulle det badas, packade bara ner badkläder. Men det blev inget av det,vågorna var ett par meter höga. Det var inga problem att bada i dessa ,men det var mängder av sand som följde med vågorna in, och det är inte skönt. Man såg på dem som badade att dom fick fullt med sand innanför badkläderna. Men det blev en bra dag ändå med en god bok och mat, sex timmar under palmerna var dag är inte fel.
Vinodh kom hem en sväng så vi var och tittade på hans lilla butik i byn, om den går runt så är jag förvånad.
På torsdag blir det en krävande vandring upp till munken som både högt upp på berget, vi besökte honom förra gången jag var här. Vinodh berättade att jag var tillbaka och då ville han att vi skulle komma på besök. Då blir det att äta med skitiga händer igen och alla tittar på.
Efter den turen så flyttar jag in en vecka på hotellet Vinodh basar för, ska hålla koll på personalen lite så att dom inte slöar till,haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *