browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tisdag kväll

Posted by on 5 juli 2011

Törs inte skriva vad jag gjort för det finns dom säger att det är det enda jag tänker på. Men skit samma. Har ätit en underbar MIDDAG, var kött inlindat i löv som kåldolmar fast mycket godare. Det var upplagt på hjärtformade löv och sedan garnityren var blommor urkarvade från morötter. Jag undrade om det var starkt, nej bara lite sa dom. Jag sa då att jag gillade stark mat, då kom dom in med en skål röd chili som jag började smaka, då sa dom att det går inte att äta det är starkt men jag åt glatt av det och dom bara skaka på huvudet och tänkte idiot. Synd att kameran inte var med. Har köpt en skjorta till middagen i morgon på båten, var tydligen en lyxvariant jag bokat. Skall då försöka föreviga mitt sexpack i dom nya badbrallorna som någon gubbe ville se. Vad gör jag ej för mina läsare. Vädret ser ut att hålla sig 35 grader och sol. Men det ser sämre ut när jag skall till Hoi An.
Men ni verkar inte ha så bra väder hemma.
Har fått en blåsa under foten av sandalerna så nu är det Timberland som gäller, har även fått ett rejält skavsår på ryggen. Det är det välfyllda pengabältet som skaver, måste tömma lite på buntarna.
God natt med er

One Response to Tisdag kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *