browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tisdag kväll

Posted by on 12 juli 2011

Efter en vilostund så blev det att gå till min favoritrestaurang igen, en familjerestaurang som drivits i många generationer. Till middag blev det en 5 rätters med fisk och skaldjur som avslutades med färska frukter och därefter kaffe. Till det inmundades det 2 st Larue öl. Dyrt 60:-
Lagom när första rätten kom så blev det ett rejält oväder, det åska och blixtra ett bra tag. Men till slut så var det bara att köpa en regnponcho och dra vidare, det blev ändå 2 timmar där. Var ju dags att gå till skräddaren och prova, nu var allt bra. Hur ska jag få med allt hem i min ryggsäck?
Har kollat lite billiga små resväskor, 10 usd vill dom ha så det är väl ok i så fall.
Det är otroligt vad folk man träffar och så många som klappar mig på magen och säger lilla Budda, tur att det bara är tjejer som gör det. Dom gillar den, dom är så spontana och härliga.
Byte bok i receptionen den som var med är utläst och nu hittade jag en som jag tror jag har läst men skit samma. Nu ska jag lyssna lite på Bruket innan det är sovdags, imorgon är det restaurangskolan. Klockan står på väckning 06.00.

2 Responses to Tisdag kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *