browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Terrakottakrigarna

Posted by on 7 juli 2010

Idag tog jag turen till dom berömda utgrävningarna av terrakottaarmen
Vi var 16 personer i vår tur och vi var 9 länder representerade. Det var ett glatt gäng. Första stoppet var en turistfälla där dom tillverkade alla dessa figurer i olika storlekar. När dom visade oss butiken var det allt från dessa lerfigurer till mattor och möbler. Priserna var långt över vad man kan köpa dessa artiklar var som helst i Europa som har Kina import. Sedan gick turen till utgrävningarna, och det var fantastiskt att få se detta. det var verkligen imponerande. Det var en fantastisk känsla att stå där och se detta fantastiska som skapats för så länge sedan och är så intakt.
Efter lunchen drog vi vidare till Bampoo museum som är en utgrävning med fornlämningar från 6000 år tillbaka. Och det var inte intressant, vi har ju en massa sådana i Sverige om dom inte är 6000 år så ser det likadant ut för den oinvigde. Det var var tröttsamt.
Men dagen i sin helhet var fantastisk,terrakottaarmen är att rekommendera.

VAR DEN FÖRSTA SOM KOMMENTERAR

Svara till

Inloggad som Kenneth SpathonLogga ut?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *