browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sri Lanka

Posted by on 24 januari 2019

Äntligen har vi kommit iväg,första etappen blev till Doha där vi fick vi en timma på oss till nästa kärra. Vid gaten så blev vi uppgraderade till bussines class, det var inte fel. Efter en behaglig resa möttes vi av Vinodh och vår vän fiskaren. Blev väl mottagna på hotellet av alla vänner som arbetar där. Efter vi inkvarterat oss blev det en promenad till ATM för att ta ut lite pengar. Vi var tvungna att hitta ett vattenhål för att släcka törsten, det blev Susanthas garden. Blev en liten vila innan Vinodh kom och hämtade oss på kvällen för middag. Somnade direkt och sov till halv tio på morgonen, behövde visst ta igen oss en hel del då det inte blev mycket sömn på planet.

Efter den underbara frukosten blev det en Tuc Tuc till stranden. Mitt favoritställe var stängd då dom ej betalt skatt, tråkigt. Men det har kommit fler nya barer och solstolar efter stranden som såg trevliga ut. Efter en riktigt slödag på stranden så började vi en lång promenad hem utefter stranden. Lagom när vi kom hem så dök Vinodh upp för att vi skulle gå igenom kläderna tillsammans. Kvällen avslutades med en middag på Pir 88 Nebulas. Där träffade vi vår vän Lakmal med sin frus familj som firade hennes pappas födelsedag,ett trevligt återseende. När vi kom till hotellet så var sängen väldigt fint dekorerad.

One Response to Sri Lanka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *