browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Söndag kväll

Posted by on 10 juli 2011

Har kommit hem efter en trevlig kväll i hamnen. Det känns som om jag varit här i flera veckor, vet faktiskt inte vad det är för dag idag. Har travat runt så mycket under dessa två dagar så jag känner alla MC förare alla tjejer som säljer nötter samt många i marknaden. Under dessa dagar har jag fått en fantastisk fin kontakt med många, satt och käka i hamnen då kom det fram ett par säljare och satte sig ned och bara snackade. Dom ser mig bara som gubben med kameran som vill se vad som sker på gatan. Många vill bli fotograferade men då vill dom ha pengar, men jag säger nej. Nu är det dom som jag nobbat som vill att jag skall plåta dom, men jag säger bara kanske imorgon, dom vill bli plåtade nu utan betalning. Det tycker jag är häftigt.
Kom på när jag åt ikväll att jag bara har ätit bläckfisk i olika varianter, men det är gott. I morgon skall jag gå över till fisk. När jag promenerade hem så satte jag mig en stund på pirkanten och tog en öl, fantastiskt vackert och rofyllt. Fiskarna började ta sig hemåt, det var små båtar där kvinnorna styrde och rodde samtidigt med en åra, men det var också större varianter av båtar. Det var underbart bara att sitta där och titta ut över vattnet. Jag mår så himla bra, trivs verkligen här i Vietnam.

One Response to Söndag kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *