browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Söndag

Posted by on 11 maj 2014

I dag var vi och diskuterade med en ägare till ett hus med 10 rum, men det var ingen höjdare. Flera rum delar på en toalett och det var nergånget hela stället, dom ska ha 100000 SRL i månaden vilket är 4781 SEK. Kraftig rengöring både inne och trädgården samt byte av madrasser och kuddar så blir det dyrt. Det kom fram under samtalet att det var mest unga Sri Lankeser med gamla väst kärringar som hyrde en till två månader i taget. Då sa vi att vi inte var intresserade oavsett pris. Folk gnäller när gubbar åker till Thailand, men inte när tanterna åker till Bali, Gambia och Sri Lanka.
På eft.m drog vi runt och handlade fisk och frukt för nu är hotellet fullbokat.
Åker med Rohan till Colombo i morgon för att förlänga mitt visa med två dagar.
När jag intog min middag kom kocken och frågade om jag ville följa med på en likvaka med hans släkting, men det var inget jag ville.
På tisdag är jag bjuden hem till kockens familj på lunch, och onsdag är det stort firande för då fyller Budda år. Men då åker Rohan och jag till Mirissa där jag ska bli till på lördag, då jag tar tåget tillbaka till Bentota. På söndag har jag bjudit 16 personer på en avskedslunch, det blev lunch för många har svårt att komma på kvällen. Det ska bli riktigt kul för alla ska ta med sina respektive.
Har svårt att inse att jag nu snart ska lämna alla dessa underbara mäniskor.

3 Responses to Söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *