browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Söndag

Posted by on 30 mars 2014

I dag drog jag till beachen 8.30 för att kunna bada lite innan vågorna blev för höga,det var underbart flera km beach utan en enda människa. Men blev kvar längre än jag tänkte,ville slängas runt som en vante i dessa höga vågor. Det var riktigt häftigt,och inga starka strömmar i dag. Efter lunchen drog jag med skotern ett par mil söderut efter kusten,fantastiskt vackert,och så många orörda stränder det var. Men rätt som det var började soppan ta slut och det var bara att leta efter en butik där jag kunde köpa en flaska bensin. Smidigt med soppa här, det finns i många småbutiker efter vägen. Åkte sedan till grannbyn för att hämta min tvätt, 25 kr för 3 skjortor, 2 T shirt, 4 kallingar, 1 par kortbyxor och 2 par strumpor.
När jag kom tillbaka till hotellet var kocken i full fart för att förbereda en buffé till 125 gäster som kommer i morgon. Det är bröllop på hotellet,det fixas på ordinarie personal en kock plus övrig personal med managern för hotellet, det är 5 personer. Ska bli intressant att följa detta. Bruden plus några till kommer kl 4 i morgon bitti för att fixa hår,kläder och makeup.
Tillställningen börjar 9,30 och slutar kl 14.00.
Senare i kväll kommer dom och fixar alla blomsterarrangemang samt sätter upp ett stort partytält i trädgården,ska försöka dokumentera detta allt från köksjobbet tills bruden och brudgummen blir ett.
Nu kom en man körande med en typ Belos med släp där släpet var fullt av stolar och partytältet. Hans lilla son ca 10 år var med och fadern var så stolt för sonen som har 6 fingrar på var hand och 6 tår på var fot, men han spelade inte banjo.

3 Responses to Söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *