browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sista dagen i Vietnam

Posted by on 21 juli 2011

Känns lite tråkigt att veta att man ska åka hem nu efter 3 veckor, det har varit en helt fantastisk tid här.
Började dagen med att strosa runt lite och stegen gick till ett fantastiskt bra museum, Vietnams historiska. Det var fantastiskt bra, gick sedan över gatan till revolutionsmuseet
Men där saknades den sistas delen då USA bombade sönder landet. Politik eller?
Idag kom det första riktiga regnet på dagtid, tur jag har med mig engångsponcho från Svanströms.
Hittade ett par bra cd butiker där jag fann Beatles samlade i den stora svarta boxen samt den vita med monoinspelningen. Håll i dig nu Paltkungen 350:- för allt. Idag chockade jag en av skoputsarna att jag ville fixa till mina skor. När det var klart skulle han ha dubbelt upp, det är typiskt men han fick inget extra. Ville göra slut på pengarna då man inte kan växla utanför landet, blev den dyraste fisken på restaurangen fantastisk god fisk i apelsinsås. Ok pengar kvar, då blev det ett etui med ätpinnar med inlägg av pärlemo, i ett fint schatull. Nu är det packat och klart.
Taxin kommer 06,15 imorgon bitti och min son hämtar mig på Arlanda 18,35 samma dag.

2 Responses to Sista dagen i Vietnam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *