browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Silkesmarknaden

Posted by on 4 juli 2010

Idag mådde inte fötterna så bra, en stor blåsa under foten efter dessa promenader i värmen. Efter en lång frukost tog jag pendeln till den beryktade marknaden, när jag var där förra gången var allt i tält. Nu är det som i alla andra Kinesiska städer ett hus med flera våningar. Tur att man har varit på dessa ställen åtskilliga gånger i olika städer, som första besökare måste man nästan bli rädd för denna påflugna aktivitet. Behövde bara köpa lite kläder för resten av resan, den stora shoppingen blir när jag kommer åter till Beijing. Progresiva glasögon 1200 yuan helt ok. Köpte nytt klockarmband och passfodral förutom reskläder. Funderar på en kostym 1000 yuan skjortor uppsydda 120 yuan. Efter detta kaotiska åkte jag hem och tog en rejäl lunch med 3 rätter och öl 62 pengar. Vandrade runt i omgivningarna och plåtade lite ett mysigt område.
Ska in i Hutongerna mera när jag kommer tillbaka till Bejing om 2 v. Tog en behövlig fotmassage idag, men bara på en halvtimma. det var skönt det fanns många knutar i vaderna. Imorgon tar jag det lugnt och är på hostelet och vilar innan jag tar tåget vidare till Xian.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *