browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sapi

Posted by on 5 juli 2012

Tog en tur ut till ön Sapi för att det skulle vara så fantastiskt med snorklingen där. Blev lite besviken stranden som var liten kryllade av Japaner och åter Japaner, samtliga i flytvästar och cyklop med snorkel. De kom dit i omgångar och fick en genomgång hur man använder cyklop och snorkel, därefter på en rad ner i vattnet och sedan flöt alla runt på ett märkligt sett. Träffade Bill Aho från USA med dotter på båten, vi hängde ihop på ön och bevakade varandras saker när vi badade. En mycket trevlig bekantskap.
Snorklingen var väl ok. men väntade mig mera av undervattensvärden, det var gott om levande koraller och stort utbud av fantastiska fiskar.
Blev lite paff när jag höll på att springa på en 2 m lång Varanödla eller vad dom heter här, det fanns gott av dom på ön. Vädret var fantastiskt på ön, och det regnade i stan så vi var på rätt plats. Får se om jag testar en annan ö imorgon.
I kväll blev det en fantastisk god grillad fisk på marknaden, på väg hem köpte jag tre stora paket med Papaya, Ananas och Melon för 10 kr som jag intog på bryggkanten.
Känner mig som en nykokt kräfta fast jag varit flitig med solkräm. Tänkte ta massage ikväll men inte med denna solbränna.

One Response to Sapi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *