browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Regniga dagar

Posted by on 6 maj 2014

Nu regnar det natt, morgon och dag, är uppehåll lite då och då. Den snygga brännan man lagt sig till med under dom första 6 veckor börjar nu blekna.
I dag var vi och tittade på marken som Vinodh har köpt, blir nog ett trevligt område när det är klart. Det är fantastiskt billigt att bygga hus här, det som kan bli dyrt är läget på marken.
Åkte sedan hem till en arkitekt där vi skissade på hur huset ska se ut, både ut och insidan. Var riktigt kul att se hur han hela tiden ändrade i CAD programmet efter våra synpunkter.
Sedan blev det ett möte med Hotelboking.com med folk från Singapore,Europa och nystartade Sri Lanka kontoret, riktigt intressant. Vi fick många bra tips om hur vi skall lägga upp sidan och hur vi ska hamna högre upp på deras sida. Det underlättar mycket nu när dom startat upp i Sri Lanka, tidigare gick allt via Singapore.
I morgon drar Rohan och jag upp i bergen två dagar, hoppas det inte regnar för mycket bara. Vinodh blev tvungen att stanna kvar för det blev fler bokningar dom närmsta dagarna.

One Response to Regniga dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *