browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Regn Regn Och Åter Regn

Posted by on 28 juni 2012

Skulle ta en promenad på China street på eftm. Det såg lite mörkt ut men det är nära till skydd överallt, rätt som det var öppnade sig himlen och jag menar öppna sig, det var ingen störtskur det var vattenfall. Har aldrig var med om något liknande tidigare, det åskade och blixtarna låg kvar på himlen flera sekunder helt underbart fint. Det lugnade sig lite så jag kunde gå hem och hämta regnponchon för att ta mig vidare till Seafoodrestaurangen. Sedan började det ösa ner igen och restaurangen har plåttak så det gick knappt att göra sig hörd där inne. I kväll blev det 2 Prawns på 1hg styck samt 2 Kingsprawn på 2,5 hg styck och dom var en dröm helt fantastiskt tillagade, testade en annan restaurang i kväll och det blir det stället i morgon också. Endast 80 kr med mixsallad till.
Sitter nu i baren på taket och kl är 20.00 med en Tsing Tao och regnet fortsätter att ösa ner och blixtarna lyser upp himlen helt fantastiskt.
Det verkar svårt att få en tur via floden upp till Ibanfolket och longhouse man måste vara två annars får man betala dubbelt och det räcker inte reskassan till. Men idag fixade jag en sniktur med bil upp så jag i alla fall får se och träffa dom, men det blir ingen övernattning.
Har idag bokat flyg till Kota Kinabalu den 3 juli och ett hotel för 6 nätter, så vi får se vad som finns där att göra. Nu är det dags för en sista Tsing Tao för i kväll, här på guesthous är priset ok 20 kr för 60 cl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *