browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Regn och översvämning

Posted by on 4 juli 2012

I kväll tog jag mina gamla trasiga shorts som varit med i Thailand, Kina, Vietnam och nu här till skräddaren för att sy ihop grenen. Skräddarna sitter på rad utomhus, så en av dem fixade det för 5 kr. Under tiden gick jag på marknaden och åt grillade Prawns, fantastiskt gott. I kväll var det större utbud på marknaden, fiskarna fick en större fångst. Det var gott om Tonfisk från ca 30-50 cm Bläckfisk var det mycket av lika så med Red Snapper, lagom när jag gick därifrån kom dom bärande på Svärdfisk, imponerande fisk. Då plötsligt öppnade sig himlen och en ordentlig skur kom över oss, hann lagom till min lunch och kvällsölsbar innan jag blev dyblöt. Det regnade så kraftigt att restaurangen intill fick se sitt tak ge vika och mer eller mindre dränkte matgästerna. Vi satt med paraplyer för att inte bli blöta, till slut var det bara jag och ett äldre par från Australien som satt kvar utomhus under tak. Men regnet blåste in från alla håll och kanter, efter 2 timmar gav jag upp och gick hem (tvärs över gatan) men det räckte för att bli sjöblöt. När man gick ut på gatan så räckte vattnet över fotknölarna, så jäkligt regnar det.
Hoppas det blir fint i morgon då jag skall på snorklingstur.

2 Responses to Regn och översvämning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *