browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ranthambore

Posted by on 23 december 2014

P1060601P1060603P1060604P1060608P1060609P1060610P1060612

Nu har vi kommit till Ranthambore där jag hoppas få se tiger, bokade plats i en jeep för sex, i kväll och i morgon bitti. Efter incheckning tog chaffisen mej till ett speciellt tempel, där dyrkade man pitten och det kom både barn och vuxna dit. Därefter blev det ett liknande tempel, men där fick jag ej ta bilder. Det var figurer som framhävde mannens organ, det var mest kvinnor som satt där och bad, försökte få veta vad det var dom bad om, men dom skrattade bara. Nu var det dags för tiger safari, 14,30 blev jag upphämtad tillsammans med 5 personer från UK för en 3 tim. safari. Det var verkligen kuperad terräng vi gav oss in i, ibland var det så brant att jeepen fick problem att komma upp och i vissa lägen trodde jag att vi skulle välta. En fantastisk natur fast allt var torrt, men det var mäktigt. Vi såg dagsfärska spår från tigrar, mäktiga trampdynor har dom. Hur vi än letade så såg vi ingen tiger, bara några hjortar och antiloper. Det ovanligaste vi såg var en kingfisher en fantastisk vacker fågel, och en god öl. Hoppas på morgonens safari, men det är väl risk att det inte blir någon tiger då heller. Om det blir så, försöker jag att kanske ta mig till någon annan park. De säger att det kan vara svårt i denna region för att nu är det torka, inte många vattenhål. Men vi har sett spår i alla fall, så vi vet att dom finns här. Så vi får se vad morgondagen har i sitt sköte.

Morgondagen var inte mycket bättre. Har nu kommit till Agra och checkat in på ett hotell bland den värsta trafiken precis utanför Taj Mahal, blir nog inte mycket till sömn.

 

 

4 Responses to Ranthambore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *