browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Promenad i byn

Posted by on 24 december 2012

Efter en underbar frukost blev det en långpromenad på stigarna i byn. Alla ungar frågar efter pengar och gamlingarna med småbarn vill att jag ska ta kort på dem för pengar. Efter ett tag så fann jag ett litet fint tempel som funnits i 2000 år enligt munken, men kunnat restaurerats efter att Fransmän och Britter lämnat ön. På väg hem blev jag skiträdd, från ett träd hoppar en stor apa ner precis framför mig och fortsatte springande över vägen.
Nu skall jag och några Svenskar hem till Vinhola på lunch i hans hem, det skall bli trevligt så här på julafton..
Lagom när jag åkt i går kväll så kom ju Björn till mitt hotell, men personalen glömde ringa min Tuk Tukförare så dom fick veta vilken restaurang det var. Men allt fungerar ju inte som det ska jämt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *