browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Påskdagen

Posted by on 20 april 2014I går när jag kom hem var jag helt slut och kände mig groggy. Det var brännande sol och 33 grader i skuggan, så jag gick och la mig 18.00 och vaknade 06,30. Det var för lite vatten under dagen,när man kör biken och hjälmen på så märker man inte att man torkar ur. Vaknade pigg i alla fall, efter frukost var det möte med Auyrveda doktorn. Han sa jag var en lycklig man som inte har några större problem, bara det att hjärtat tar en liten paus i bland. Och jag var Kapha, blodtryck 110 genom 70 och puls på 80, ska få några vitaminer för att bättra på min celldelning. Vad han nu menar med det. Var och kollade en Cricket match i dag, det var kul fast man inte förstod så mycket. Här stöter man på kossor och elefanter på vägarna, inget konstigt med det.
Har bestämt att jag inte ska köra biken till södra Sri Lanka, klarar inte denna sträcka på grund av värmen. Hjälm på skallen och en stor rygga på ryggen, det funkar inte.
Jag ruinerar mig på maten här, den är så jäkla god. Färsk grillad tonfisk och haj, grillade Tiger Kings Prawns och KIng Prawns plus alla goda curry rätter.
På eft.m kom det två turister som vill hyra ett rum med tillhörande massage och sprit, men detta är ingen bordell upplyste vi dom, så dom drog sura som bara den. Var från Sydeuropa .
Känner att jag vill dra någon annanstans nu, det är för mycket lika hela dagar
na. Vi talade om att åka upp i bergen om en vecka,då är det lugnt på hotellet. Kom en Dansk familj i dag med ett spädbarn, tufft för ungen i denna värme. Ett trevligt par.20140421-070825.jpg20140421-071156.jpg20140421-071018.jpg

 

 

 

One Response to Påskdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *