browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ny stad nytt hostel

Posted by on 13 juli 2010

Kom igår kväll till Chengdu efter en lite nervös taxiresa. Försökte få en normal taxi men dom tittade på adressen och skakade bara på huvudet,så det var bara att ta en svarttaxi som inte är att rekommendera, det blir alltid dyrare. Fick en för 150 pengar han drar iväg och strax svänger han av och ner mot en nerlagd mack där det står ett par skumma typer vid ett par bilar. Jaha det är så här det går till när man rånar turister tänkte jag. Han stannade en bit ifrån männen och jag blev lite förbannad och sa åt honom att åka, då ringer han och säger ok. Det visar sig att jag bara skulle byta bil. Han raggar kunder och andra kör dom till slutmålet. Har en viss förståelse att dom andra taxi inte ville köra, det var genom hela denna stora stad i rusningen. Hostelet var mycket trevligt och som vanligt är den unga personalen fantastiskt trevliga och tillmötesgående. Det är inrett på ett underbart sätt lite bambu lite stil över Nepal mitt i huset på 3 våningen är som en ljusgård där hänger man sin tvätt. Det påminner mycket i stil färger inredning från den gamla hippietiden. Ett rofyllt ställe.
Mitt inresetillstånd till Lhasa har kommit med alla möjliga stämplar och text, hela 2 dokument. Taxin går kl 5,00 i morgon bitti, det blir tufft finns ingen Ac i rummet så det är svårt att sova. Får se vad jag hittar på idag,tänkte åka till Zoo och kolla pandorna, men det regnar så det är nog inte läge för det. Kollar nog runt i omgivningarna bor i den gamla delen så här finns mycket att se.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *