browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ny dag på beachen

Posted by on 12 april 2014

Dagen började med att jag har det svårt att gå normalt efter gårdagens strapatser.
I går kväll blev det tatuerings studio på hotellet, en arab som började dagen med att försöka åka vattenskoter som resulterade till ett par brutna ben i foten. Och på kvällen skulle han ha tatueringar på armarna,så jag och personalen diskuterade livligt om att tatuera sig eller ej, tror jag vann den diskussionen. Att inte tatuera sig.
Började med att åka och hämta min tvätt och det var inte lätt, tror varenda människa var ute på stan och vilken trafik det var, svårt att komma fram även med mc. Behövde fylla på soppa men när jag kom till bensinstation så var all bensin slut, bara att börja jaga småbutikerna och se vilka som har kvar. Lyckades få ihop 2 sjuttisar soppa, det var allt. Det är nämligen nyår här nu på söndag och måndag så alla är ute och handlar till denna enormt stora helg. Får se var jag hamnar,har blivit inbjuden till ett par olika familjer men det blir i så fall hos Vinodhs familj.
Dom cyklar som fasen här, det är cykeltävlingar flera dagar i veckan. Dom kör från södra delen och slutar någonstans i norra Sri Lanka, det är stort pådrag med massor av poliser och funktionärer.
Har nu intagit 5 hg Kings Prawns med mangosallad och en Lion lager gott som bara den, under min palm på beachen.
I dag är det tuffare vatten, större vågor och mycket starka strömmar som vill dra en utåt. Så man är riktigt försiktig nu när man studsar runt i vågorna.
Har gjort en deal med kocken att han tillagar den mat jag köper hem till hotellet, har hittills bara vara Kings Prawns, brukar vara tre stycken på vardera 2 hg styck för 50 sek. I kväll blir det nog Red Snapper som hamnar på grillen.
Blev positivt överraskad när jag kom hem, Vinodh har fräschat upp matsalen enligt mitt förslag,kul.

One Response to Ny dag på beachen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *