browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Marknad och massage

Posted by on 20 juli 2010

I går kväll hittade jag ett fantastiskt ställe som gjorde fotmassage, de började på huvudet med någon träbit och masserade runt. Därefter lite av den vanliga massagen med lite inslag av zonterapi, men sedan eldade hon i glaskupor och satte fast och drog bort genast, det var på fotsulorna. Efter detta så gjorde hon likadant med kuporna, under fotsulorna samt på benen, men dessa lät hon sitta kvar ca. 5 min, därefter var det klart. Det var skönt att få fötterna ompysslade i 60 min för 48 pengar. Speciellt efter denna tuffa dag. Hittade en fin restaurang på vägen hem som serverade Pekinganka. Beställde ankan och fick en rejäl portion, till den blev det ett par öl. Kostnad för detta 57 pengar, billigare än en kopp latte på flygplatsen.
I dag på morgonen åkte jag till marknaden och handlade lite grann, det var lika roligt som vanligt detta härliga spel mellan oss( säljare & köpare). Det som förvånade mig var att så många turister betalar i stort sett vad säljaren säger, men dom ser nöjda ut i alla fall. Efter det så tog jag en långpromenad inne bland hutongerna, och där hittade jag en liten sliten restaurang. De serverad en av de godaste rätterna jag ätit på denna resa, ska försöka hitta tillbaka dit i kväll och ta middagen där. Gick till samma ställe jag var på i går och fick massage. I dag blev det en special fotmassage, något Kinesiskt. Men det var ju hela kroppen som masserades eller torterades. Denna lilla späda tjej hade fingrar som stålklor, hon nöp och klämde så jag fick svårt att hålla mig från att skrika. Det var även copping av ben och fötter, det fanns även mjukare inslag i massagen också. Efteråt så var det riktigt skönt, dessa 90 min gick fort. När jag var klar så föreslog de att jag skulle ta en massage med copping för att jag hostar och även är stel i axlar och ryggslut. Ska testa detta i morgon tänkte jag. Snart dags att leta efter restaurangen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *