browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Marknad i Xining

Posted by on 13 juli 2010

Helt plötsligt så var det en jättestor marknad framför mig, det var som en annan värd. Trångt som bara den var det men folk skulle fram med cyklar ändå. Det var otroligt det såldes allt, från mannen med en massa gula små kycklingar, akvariefiskar, blommor, tyger, husgeråd och det mest fascinerande var där dom sålde kryddor. Det var uppdukat säckvis med dessa fantastiska kryddor som spred en underbar doft. En del har kvarnar med sig så dom maler det direkt. En man malde röd torkad chili så jag bestämde mig för att köpa hem en liten påse. Jag skickade över en tia till honom och bad att få för det, han tittade lite och undrade om jag skulle ha för allt. Han skrattade och öste upp f-n tänkte jag ska han inte sluta, det blev en påse på över 1 kg. Nu blir det kryddig mat i Sumpan.
När jag kom hem och skulle ta upp påsen ur ryggsäcken så var påsen trasig, men det rann bara ut lite på golvet.
Det var inte så svårt att ta bilder som jag trodde, många blev jätteglada att jag plåtade dem. Nu är den framme hela tiden och jag tar på vad jag vill, folk kommer fortfarande fram och hälsar otroligt.
Gick förbi ett hotell om var utsmyckat för bröllop och blomklädda bilar stod utanför, rätt som det var så small det utav bara den det var massor av smällare som detonerade framför hotellet och ut kommer brudparet. Dom såg så unga ut och var fantastiskt vackra, jag började plåta dem och det såg dom och började vinka åt mig dom blev tydligen glada att jag ville plåta dem.
Börjar få ont i vänster lilltå och ser då att det är en jätteblåsa på gång, inte bra. Bästa att halta hem till rummet och vila lite.
Dags för lite att äta det blir ett par bananer vid stånden framför järnvägsstationen.
.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *