browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Manukan island

Posted by on 13 juli 2012

Dagen började med en surgubbe, gissa vem. Tog taxi till färjeläget för att ta båten ut till Mamutik, frågade taxigubben hur mycket one two sa han och visade två fingrar, billigt men det var ju inte så långt. Då tänkte jag på då jag skulle till färjan för att åka till Brunei då sa den taxigubben detsamma, men jag hadde bara 10 MYR sedlar och han tjoade trodde att det var att han inte kunde växla. Men nu förstår jag att han ville ha mer, det var samma idag gav honom 2 MYR och han protesterade och det var 12 han skulle ha. Jag blev skitsur och skällde ut honom, jag trodde han blåste mig.
Jag gick och köpte biljett till ön Mamutik, och det såg fram emot, men dom jäklarna skickade mig till Manukan istället, då vaknade surgubben igen.
Men Manukan var en trevlig ren och fin ö, många fantastiska fiskar bättre än Sapi. Rekommenderar den före Sapi.
Har nu kommit till mitt stamhak och alla frågar hur det var i Brunei, fick t.om. en av killarna att ta fram gitarren och sjunga lite. Då kom det ett helt gäng från Filipinerna och slog sig ner då dom hörde honom spela och sjunga, han själv kommer därifrån . Mycket trevligt var det, alla gäster har dragit då det började regna så det var inga att servera så han kunde då spela och sjunga.
Surgubben har blivit på ett bättre humör nu.

One Response to Manukan island

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *