browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Måndag 4Juli

Posted by on 4 juli 2011

Har nu varit här ett drygt dygn.Travade runt igår så man blev helt slut.Åt grillad tonfisk på kvällen med ett par kalla Hanoi öl till, 60 spänn.
På hotellet finns det 3 gravida säger dom, en fick besked i veckan att hon har tvillingar, en annan är i 8 månaden och så är det jag som är i 7. Jag bor på 5 våningen så dom är rädda att jag skall få för tidigt, så när jag kommer åter från Hoi An skall jag få ett rum längre ner. Personalen är underbar.
Tog en promenad runt sjön idag sedan blev det Vietnamesiska vårrullar,supergott. Efter lunchen blev det 1 Tim fotmassage,det var skönt. Har sedan travat runt i staden och avslutade på en plaststol på gatan som alla andra med en öl tillsammans med ett gäng Vietnameser,ingen förstog varandra det var bara att snacka och skratta. Trivs jättebra här. Jossan var och hälsade på ert hostel. Nu är det läggdags,gubben mår jättebra.

2 Responses to Måndag 4Juli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *