browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lunch hemma hos kocken

Posted by on 13 maj 2014

Började dagen med att åka och hämta tvätten, man är nu känd där också.
Kl 11.00 kom en tuck tuck för att ta mig hem till kocken, han bor inte så långt i från hotellet. Ett riktigt trevligt hus med en fin trädgård, där bor också hans äldsta son med hustru samt dottern med en liten son, hennes man jobbar som hissförare i Qatar och dom ses inte på ett år. Den andra sonen bor med sin fru i Dubai. Det är fantastiskt när man blir hem bjuden på mat hos folk så är det bara jag som ska äta, under tiden sitter dom och tittar på. Det var fantastiskt gott, det blev räkor i curry , friterad bläckfisk, grönsaker, ris och så min favorit papadam. När jag åkte tillbaka till hotellet så fick jag ta med mig besticken för dom lånade han på hotellet, här äts det ju med fingrarna.
Åkte därefter hem till Vinodhs föräldrar för att hämta mitt cyklop och snorkel, åker ju till Mirissa i morgon som ligger på sydspetsen av Sri Lanka.
När jag kom dit så försökte dom få i gång Rohans tuck tuck som vägrade starta, inte för att jag kan mycket men detta problem kände jag igen. Jag skickade iväg honom att köpa ett nytt tändstift fast dom protesterade. Nytt stift från Champion för 12,50 SEK , den startade direkt och gick hur bra som helst.
Åter på hotellet så dekorerades det inför Buddas födelsedag, det är fantastiskt vad det dekoreras överallt inför morgondagen.
Nu är det mat som gäller kl är 19,30 och snart kommer det in 500 g Kings Prawn så jäkla gott.
Men ska jag vara ärlig så längtar jag nu till Spagetti Carbonara och även sill och potatis. Förvånad att jag ej saknar kaffe.
Ska bli sorgligt att lämna alla dessa underbara människor, förstår att Lotta var här sex månader (men det går ju fler flyg)

2 Responses to Lunch hemma hos kocken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *