browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lördag 5 april

Posted by on 5 april 2014

I dag när jag satt under min palm och läste kom det fram en ung man och frågade om jag var Kenneth,och det var det ju. Det var Nandanis son som jag träffade när jag var här senast,mycket trevligt. I dag kom regnet tidigare än vad det brukar så det blev att vara på beachen till ca 14.00. Hann i alla fall trycka i mig 5 hg ny grillade King Prawns.
I kväll har Vinodh och jag gått igenom programmet för nästa vecka.
Vi börjar mån den 7 kl 04.00 med att bege oss söderut mot Mirissa för att se om det är läge att åka ut på havet och studera valar. Fortsätter därifrån till Yala nationalpark där vi ska tillbringa natten för att tidigt morgonen därpå åka på safari. Besöker några fler platser innan vi är åter på hotellet sent på kvällen.
Torsd. den 10 åker vi ca kl 5,00 upp till Kandy som ligger uppe i bergen. Där blir det ett besök på ett hem för elefanter,teplantager,tefabriker samt besök på några tempel samt andra intressanta platser. Även här kommer vi hem sent dagen efter. Resterande turer tar vi i maj. Påskveckan blir det till att besöka immigration center i Colombo för att förlänga mitt visa.
Blir underbara dagar tror jag.

4 Responses to Lördag 5 april

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *