browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lördag 10 maj

Posted by on 10 maj 2014


Oj oj denna dag var det mycket som hände, på morgonen lämnade jag in min bike för service och reperationer av framhjulet som fick sig en tryckare när jag körde över hunden. Fullservice med oljebyte,ny del till framhjulet kostade endast 100 SEK. Efter det drog vi till tvätten med lite kläder, och då berättade Vinodh att ägaren säger upp kontraktet med honom, och det var jäkligt tråkigt. Vinodh hyr hotellet för 50000 LKR i månaden som motsvarar 2378 SEK , ägaren har skrivit kontrakt med en tysk som ska sälja dyra vistelser med Ayurveda behandlingar, samma som de har nu, men tysken hyr stället för 3000 EUR i månaden, kontrakt på två år. Efter det beskedet så sökte vi ett flertal ägare till hotel som kunde vara lediga att hyra, vi hittade ett par men det var inte i rätt prisnivå. Vi kontaktade många tuk tuk förare för info, om några vet något så är det dessa män. I morgon ska vi träffa ägaren till ett hus med 10 rum, men priset är lite högt så det blir roliga förhandlingar.
När vi sedan åkte till grannstaden som bara är en bro över Bentota river som skiljer Aluthgama och Bentota åt så var det fullt av tungt beväpnad militär där. Då den staden domineras av muslimer så är det starka spänningar och det visade sig i att i går sattes en butik i brand.
Det har visat sig att det är en jäkla massa som vet vem jag är och vem mina vänner är och det är jäkligt positivt, blir bemött på ett underbart sätt överallt.
När vi kom åter till hotellet i kväll så nedanför trappan låg det en liten ormunge på ca 20 cm. Många blev i panik, kobra, russel snake eller vad, då glider ormfångaren Vinodh in och säger att det är samma orm vi såg vid vattenfabriken, han kallar den vatten kobra.20140510-214526.jpg

 

2 Responses to Lördag 10 maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *