browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lönedags

Posted by on 3 maj 2014

Efter regn och åska så drog jag i väg till hotell Saman Villas, och vilket hotell.
Träffade mina vänner direkt samt fler som var på bröloppet, visste inte att dom arbetade där. Ett helt underbart hotell med en läcker design och komfort, kollade olika typ av rum, och alla ligger med utsikt mot Indiska Oceanen. Häftigaste var rummen med egen pool, fantastiska rum, men kostar 840 usd per natt. Om jag haft pengar så skulle jag ej tveka att bo där, vilket läge med denna vy över havet och dessa underbara rum, samt trevlig personal.
När vi ändå skriver om pengar så fick personalen sin månadslön i dag. Kocken som inte har mycket att göra när det är lågsäsong, fixa frukost åt mig och ett par. Han inkasserar 17000 rupier som är 845 SEK . Trädgårdsmästaren som krattar och fixar rent denna stora yta var dag får 15000 rupier som är 747 SEK , sedan har vi lilla mahli som jobbar nästan dygnet runt med rengöring av rum, servering och hålla resten av huset rent.
Han har 7000 rupier i månaden som motsvarar tre middagar för mig, 349 SEK. Men jag är imponerad av hur positiva dom är hela tiden, har verkligen fått många underbara vänner här, dom är bara helt fantastiska.

One Response to Lönedags

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *