browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Långtur

Posted by on 1 maj 2014

I dag var jag och klippte mig hos en frisör, lokalen var ett garage med en kam en trimmer maskin, sax och rakblad. Tre stycken före mig och det var intressant att se hur han arbetade, han bytte i alla fall rakblad mellan varje kund. Han kunde ingen engelska så vi försökte med teckenspråk men även det sket sig, så jag visa ta allt som finns så får vi det gjort.
Tidigare på dagen tog jag en extra långtur på landsbyggden, studerade kartan noga innan och drog i väg. Men karta och verklighet stämmer inte riktigt här, när jag fick se motorvägen till Kandy visste jag att jag kört ett par mil åt fel håll. Men det gjorde inget fick se en fantastisk natur och många gummiplantager, det var bara att vända åter, men chansade på ett par vägar som jag trodde gick dit ja skulle, och för en gång skull fick jag rätt.
Efter flera timmar på sadeln och med en öm röv åkte jag till restaurangen som Vinods farbror basar för och tog en öl för att skölja ner resdammet.
Hans farbror berättade då att vägarna uppe i bergen dit vi ska åka har stängts av på grund av kraftigt regn, det har gjort så att det blivit ras som spärrar både vägar och järnväg. Vi får flytta fram den resan några dagar.
I kväll kom det ett nygift par som ska fira smekmånad på hotellet ett par dagar. Och nu pågår full aktivitet med blomsterarrangemang och bygge av tält inför morgondagens bröllop.
Jag tog inte bort allt hår,jag ringde Vinodh så han fick förklara hur jag ville ha det, det blev helt Ok, 5 min huvudmassage ingick, men fick ej lokalpris som är 5 SEK torskade på 15 SEK. Men jag överlever detta.

2 Responses to Långtur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *