browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Långfredag

Posted by on 18 april 2014


Blev på balkongen hela förmiddagen och läste, har köpt böcker på nätet och det är helt ok att läsa i paddan.
Tog en långpromenad i värmen och det var i stort sett samma väg som jag åker på om dagarna. Nu blev det att stanna och prata med alla dessa som vinkar när jag åker förbi, och det var mycket trevligt. Kom fram till ett typisk litet gatukök och där stod ett par äldre män och ville att jag skulle ta kort på två små barn, vilket jag gjorde. Dom var så charmiga så det blev ett riktigt bra kort. Efter en stund med teckenspråk och massa konstiga ljud så drog jag vidare runt byarna.
När jag senare hämtade tvätten så funderade jag på dessa två ungar, det var ett så häftigt möte.
Efter att funderat ett tag så åkte jag till en fotostudio och beställde en kopia på 24×30 med glas och ram för 65 SEK . Åkte därefter hem till familjen för att överlämna bilden, försökte påkalla moderns uppmärksamhet men i stället kom en bister ung man fram och undrade vad jag vill. Hon kände inte igen mig då jag bytt kläder och hela skallen var ju täckt med hjälm och visir.
När jag förklarade för fadern att jag gillade bilden på hans barn och ville som tack för att jag fick ta bilden ge dom detta foto som gåva, han blev bra snopen och han sken upp som en sol och blev jätte glad. Då passade jag på att dra så jag ej skulle bli inbjuden, men det blir jag snart för jag passerar där varje dag. Tror inte någon utlänning gjort detta tidigare, ska bli kul att höra kommentarerna från personalen, för det var ju deras vän.
Då jag nu har avslutat nyårsfirandet så önskar jag er en glad påsk.20140418-175459.jpg

 

2 Responses to Långfredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *