browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kväll i Kuching

Posted by on 27 juni 2012

En underbar stad med fantastiskt trevliga människor som domineras av Muslimer,det är dom som hälsar och pratar gärna. Frågade gamle far på Guesthous om cooking Class då sa han att jag inte skall slänga ut massa pengar på sådant jag kan lära dig nu, tyckte han. Han sa att jag kl 07.00 på morgonen skulle få vara med när dom gjorde all noddle och få gå till konditorn som lagar nationalkakan och det är gratis sa han. Bra kontakter man får på en gång, han skrev sedan på ett visitkort för en seafoodrestaurang så får jag 10 % på priset. En härlig man.
Gick ju till restaurangen och den var fantastisk, eller alla tio som var under samma tak. Där låg allt uppradat på isbädd och man plockade vad man ville få tillagat och det var kilopris. Beställde fyra stora Prawns på ca 1 hg styck samt en sallad från någon havsväxt och massor med chili och vitlök som sedan grillades, 65 spänn. Det var hur gått som helst, det blir fint nu när man förlängt vistelsen här.

20120627-192627.jpg

20120627-192739.jpg

20120627-192822.jpg

One Response to Kväll i Kuching

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *