browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hemma i Sumpan

Posted by on 22 juli 2011

Landade 18.30 och blev hämtad av Patrik, det var skönt för det var midnatt för mig.
På flygplatsen var det lite kaos och inefektivt, så jag var glad jag var där tidigt. Dom kunde inte checka in mig från Moskva till Stockholm det får jag göra i Moskva. Sedan har jag missat att det står bara 1 bagage på Max 20 kg, jag har 2 bagage. Men det fick bli ett handbagage till då. Och där rök Feffes present som nu hamnat i en papperskorg i Hanoi. Den skulle han ha när kraften tryter, en Kobra inlagd i sprit. Sedan blev planet 1tim försenad, och då var det kris för Stockholmskärran.
Resan till Moskva gick riktigt bra, men aldrig mer med Aeronaut via Moskva. När vi landat har jag 40 min på mig tills min kärra skall lyfta, och då ska jag checka in före. I Moskva är det så att alla transitpassagerare skall gå via en transitdisk och där skall man också checka in. Två slöa ryssar som skall hantera en kö på ca 60 personer varav hälften kommer från sena flyg. Fick lite panik så jag gjorde en fuling trängde mig förbi alla och slängde fram mina papper för nästa fligth. När jag sedan kom till planet så började dom gå ombord. Det var skönt när man sedan satt på kärran och visste att man slapp stanna i Moskva.
Skönt är det nu när man ändå är hemma att sitta på balkongen och ta en Lagavulin fast för mig är klockan nu 3 på morgonen.
Nu är dessa 3 veckor till sin ända, och ett ord räcker, fantastiskt.

3 Responses to Hemma i Sumpan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *