browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hemma hos Vinodh

Posted by on 24 december 2012

Vår guide och allt i allo bjöd hem mig och fyra andra Svenskar på en fantastisk lunch i sitt hem som han delar med sin Mor,Far,bror samt flickvän. I detta lilla hus, så torftig som dom har det så fanns det en värme och gästfrihet som jag aldrig har upplevt. Det var en upplevelse över det vanliga, att ha det så enkelt med föräldrar som ej har arbete samtidigt kan vara så generös. När vi sitter där i lugn och ro så ser vi precis vid fönstret en stor orm på ca 2m komma ringlande upp för trädet,det är lugnt sa dom den är inte giftig.
Det var lite roligt att ett av paren som var med bor ca 600 meter från mig och det andra paret 1 km hemma i Sumpan. I kväll blir det julfest på Svenskarnas hotell det ska bli trevligt.
I morgon skall vi alla åka på en specialtur vi skall gå i djungeln en bra bit efter det skall vi klättra upp för ett mindre berg till ett fint tempel.
Det skall bli intressant.

 

 

 

 

 

 

20121224-121321.jpg

20121224-121336.jpg

One Response to Hemma hos Vinodh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *