browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Full Moon Festival

Posted by on 28 december 2012

Oj oj säger jag bara, viken festival. Vi åkte ner kl 19.00 till Vinodhs butik som låg en våning upp med en stor balkong ut mot gatan. Lagom när vi tog en öl och lite att äta öppnade sig himlen med ett enormt regn med tillhörande åska och blixtar. Vi tyckte då synd om alla som jobbat hårt för detta, lugn sa Vindho det har aldrig regnat den 27 dec när paraden är i gång. Om han har rätt så ska vi fane i mig bli religiösa , en munk har gjort något med ett svärd och glas vatten så det ej ska bli regn. Det vore ju synd för denna parad är bara en gång per år, och det är enormt många människor här. Tro det eller ej, men när paraden började så slutade det att regna.
Det var en fantastisk parad som höll på i 2 timmar, det började med ett stort gäng som snurrade och jonglerade med eldringar och eldstavar,därefter en stor elefant. Det var olika dansgrupper med och utan masker och allt har en tradition i Sri Lanka,efter varje stora grupp avslutades det med en elefant.det hela var så mäktigt så det går ej att beskriva,hoppas videon jag tog blev bra då får ni se.
Sitter nu och intar en kopp the på terassen och får höra att det Italienska paret som checkade in i går kväll ej har kommit till hotellet efter festivalen, hotellbossen är ju nu orolig.

20121228-044451.jpg

20121228-044514.jpg

20121228-044529.jpg

20121228-044543.jpg

3 Responses to Full Moon Festival

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *