browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Frukost vid poolen

Posted by on 10 juli 2012

Intar nu frukost vid poolen med en fantastisk växtlighet runt om som består bl.a av, höga bambu, Durian, Papaya och mycket mer. Först en underbar frukttallrik med Papaya, Ananas och Melon och kaffe. Därefter ris, ägghalvor, kycklingklubba och som jag trodde var en grönsak ända tills gaffeln kom nära mun så såg ögon som stirrade på mig. Det var småfisk på ca 1,5 cm, dom hamnade på tallriken igen.
Blir en långpromenad idag, vill besöka den fantastiska moskén som jag tror man får gå in i på fm.
samt besöka ett av Asiens största område med sjözigenare.
Inatt trodde jag att det var löss i sängen det kliade så förbannat på ryggen, men det visade sig att jag fjällade något otroligt. Och det var ena riktiga skinnflagor som hängde där, känner att näsan är på gång också. När jag är åter i Kota Kinabalu skall jag bränna på lite mer då jag skall ut och snorkla på ett par öar till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *