browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fisketur

Posted by on 3 februari 2015

P1090429P1090434P1090437P1090441P1090443P1090445Vi har inte gjort annat än solat,badat och promenerat utefter stränderna,underbart.Var och hämtade min laddare till datorn som dom sa var fixad,när jag startade upp så kom det ström så det var bara att ladda. Innan vi gick ut så kollade jag om allt var ok, men datorn var skitvarm och även laddaren, det var nog 220 volt som gick rakt in i datorn. Om vi ej märkt det så skulle datorn brännas sönder, så jag kan ej använda den, måste köpa ny laddare. Kan nu ej lägga in bilder men text kan jag fixa via Ullas ipad.
I dag ska vi ut med en lokal fiskare och ta stora och många fiskar. Grabbarna i resturangen sa att dom har stora fina Red Snapper, men jag sa att vi kommer med större saker i kväll. Får jag småfisk blir det med curry lite större med smör och vitlök och stora blir det tandoori grillat, men får jag inget så har dom ju Red Snapper och skrattade. Hittade en mobil i havet och det var vår granne som tappat den, han ville bjuda på några drinkar som tack men vi sa att vi ska ut och fiska, så vi bjöd med honom på fisketur i stället. Vi åkte ut vid några klippor och började linfiska, när vi satt där så var det flera delfiner som gjorde oss sällskap och efter ett par timmar så åkte vi i land med en fantastisk solnedgång i ryggen. Ulla fick den första fisken som var en Tiger fish, så tillsammans fick hon och jag 16 st plus ett par Rock fish som fiskaren gav oss. När vi kom i land undrade personalen med stora leenden var mina stora fiskar var. På kvällen tillagade kocken vår fångst, dom större filéades och tillagades med masala, dom mindre friterades hela och de var som abborrar i konsistens, gott var det. Vår vän som var med på fisketuren bjöd på en underbar fisk Seabass som tandoori grillades. Efter det pratade vi ett par timmar till några wirrar. En trevlig dag och kväll.

One Response to Fisketur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *