browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Canal Villa hotell

Posted by on 17 januari 2018

Efter en behaglig resa kom vi fram till Doha, och där blev det strul, var tvungna att byta plan så det blev 1 tim försening. När vi kom fram till Colombo så väntade Vinodh och Rohan på oss med blomsterkransar som hängdes runt våra halsar. Under resan till Bentota pratade vi fram och tillbaks om vad som hänt sedan  Ulla och jag var här senast. Tyvärr så var det en del tråkiga nyheter, kocken som jag lärde känna gick bort i cancer förra året och Vinods farbrors njure fungerar inte och vår vän Upul har stora problem med sin lever. Tydligen är leverproblem vanligt här enligt Vinodh. Det har stormat en del sista tiden som ödelagt vissa byggnader, bl.a delar Vinodhs butik och stora reklamskyltar.

Nu efter en underbar frukost till fåglars sång så blir det att gå ner på byn och växla pengar därefter promenad till Awanahalla beach för att slöa på stranden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *