browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Biljettköp

Posted by on 4 juli 2012

Tog en långpromenad i värmen till färjeläget och köpte en förstaklassbiljett till Brunei den 9 juli, då ingår tv och karaoke, kul va. Det är snabbfärja som går via Labuan där jag får vänta ett par timmar,
150 kr gick hela trippen på. Nu är det bara att fundera på vart jag skall efter det, måste också boka boende. Skall bli kul, det har ju talats så mycket om detta landet.
Tog en lunch på samma ställe idag, som vanligt ska det bara vara lite. Det som kom in var en stor urgröpt halv ananas som var fylld till råge med ris kyckling ananas och många underbara kryddor, det var ju bara hälften av det som jag orkade äta. Fantastiskt gott.
När jag var på färjeläget så såg jag att jag kunde köpa biljett direkt till öarna, och det gick båtar tillbaka varje timme. Med taxi från hotellet till färjan inklusive båtbiljetten så blev det mycket billigare,
Behöver ej stressa i morgon då de går varje timma.
I kväll blir det fisk på marknaden, ett fantastiskt skådespel.

One Response to Biljettköp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *