browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Åter på banan

Posted by on 12 juli 2010

Hej på Er
Äntligen tillbaka i något sånär civiliserat område.
Har checkat in på ett underbart hostel i Chengdu efter 3 nätter i obygden.
Kom till Xining som var en märklig stad det var som att se en gammal journalfilm från Kina. Hamnade i dom gamla delarna som domineras av Kinesiska muslimer. Det var fattigt och slitet. När jag kom till hotellet så fanns det inga rum, visade min bokning men dom sköt den bara åter till mig med orden att det var fullt. Det var den enda engelska dom kunde.
Snacka om att det snurrade i skallen, till slut kom en småchef som kunde lite engelska och sa samma det är fullt. Jag visade min bokning och sa att mitt plan går inte förrän om några dagar så var beredd på att jag bosätter mig i lobyn sa jag. Till slut fick dom fram en svit som var som ett lager, snabbt städat så blev det kanon. Det var skönt att det ordnade sig det var svårt att föreställa sig vad som skulle ske om det inte löste sig. Dagen efter tänkte jag ta en lång promenad upp till ett tempel, men gick ju fel så det vara bara att gå tillbaka. Började strosa runt lite i området och kom till en fantastisk marknad.
Fortsättning följer någon annan dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *