browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Åter i Sri Lanka

Posted by on 30 oktober 2019

Nu på väg och det blev att åka hemifrån 02,15 mörkt och isigt.  Det börjar inget vidare, hissen var trasig så det var bara att släpa ner stora resväskan på 22 kg. Var lite orolig för allt vilt, men bara en Hare som sprang framför bilen samt en Uggla som höll på att flyga in i vindrutan. I Stockholm var det en del avstängningar för nattarbeten så man fick snurra lite extra. Smidig incheckning och en liten positiv överraskning, blev business  hela vägen. Ska bli riktigt skönt och bekvämt.

Skönt är det, fått en underbar frukost, ville bara ha kaffe och en tallrik med färska frukter. Har fått fönsterplats och sätet är vänt mer mot fönstret så man får en fantastisk fin utsikt, riktigt mediterande av att bara titta på detta massiva molntäcke som är under oss. Efter en flygresa  på 13,5 timmar i luften så var det skönt att landa i Colombo. Där mötte Rohan och Vinodh mig samt ett regnoväder, det har regnat konstant i över 3 månader och mycket har blivit förstört. Var framme på hotellet ca 04,20 så man var lite mör i kroppen. Hotellet har bara mig som gäst nu, dåligt med turister men bara regnet slutar så blir det bättre. Har nu intagit den sedvanliga frukosten på masala omelett och frukttallriken med kaffe, när man är mätt så kommer en hel tallrik in med pannkakor, paltkoma.  Till frukost  var det ett par påfåglar som underhöll mig. Tror faktiskt att solen börjar titta fram lite, men det är nog bara tillfälligt.Det håller i sig men det är grått nu kl 15,00. Blev en tur ner på byn med Upul, behövde fixa nytt Simkort och internet till telefonen jag använder här, 22 kr för kort och fri surf det är skillnad mot hemma, kan ringa flera gånger till Sverige också. Därefter blev det en tur till ATM för att plocka ut lite pengar, men ett kort funkar inte här. Därefter en lunch med Upul innan jag hoppade i poolen

3 Responses to Åter i Sri Lanka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *