browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Åter i Kota Kinabalu

Posted by on 13 juli 2012

Efter en strulig dag kom jag åter till Kota Kinabalu. Enligt biljetten skulle flyget ta 1tim och 45 min, tyckte det var konstigt. Vi hann inte mer än lyfta förän det var dags att landa, 30 min tog det.
Drog ner till waterfront och favoritstället för att få en öl efter torkan i Brunei, men det var redan stängt. Rummet jag fick nu var trevligare men personalen beklagade att det var mindre, min rena tvätt låg på sängen och väntade. Underbart ställe med fantastisk personal, Le hotel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *