browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Åter i Chengdu

Posted by on 17 juli 2010

Tog en sista promenad upp till Jokhang tempel och studerade detta enorma fenomen med alla dessa bedjande människor. Tog även en sista koll i alla marknadsstånd för att se om jag fann något av intresse, efter det var det bara att gå hem och checka ut. Guiden och jag träffades kl 12.00 för att äta sista lunchen i Lhasa, det blev en rejäl Jak burgare.
På väg till flygplatsen stannade vi på ett ställe där dom på 1100 talet karvade ut en Budda som är 15 m hög. Varje år kommer det munkar dit och bättrar på färgen, den var fin.
Lite småkaos på flygplatsen många människor som ska in samtidigt.
I incheckningen var det en Kinesgubbe före, helt plötsligt fick han ca 20 leg. det var personer han skulle ha biljetter till. Då blev jag förbannad och sa åt honom att dom kan köa som alla andra, men det var vänner sa han. Det skiter jag i sa jag ska du göra så ska jag gå före dig, och det gick han med på.
När jag passerade säkerhetskontrollen där man inte får ta med sig vätska in så gick jag för att köpa vatten, då fanns det inget att köpa det var förfärligt och sedan har vänthallen ingen Ac så luften var hemsk. Det enda som fanns att köpa var ljummen sprite och red bull nu blev man ju ännu törstigare.
Vi kom iväg och allt var ok, när jag kom till Chengdu så fanns det en bil till mig, men när han skulle släppa av mig så var det på fel hostel. Men det var rätt kul för det var samma ägare som det jag var bokad på. Detta hostel var bara 3 månader gammalt och jag fick enkelrum med dusch och allt på rummet till samma pris som det andra som inte hade mer än en säng.
Och här är det ett skönt gäng som arbetar, det är en underbar stämning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *