browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Åter i Bejing

Posted by on 18 juli 2010

Har nu intagit lite frukost så man står sig tills jag kommer till Beijing. Planet går 13.30 och jag blir hämtad 11.30 det känns lite tajt, det är lugnt säger personalen. Jag får väl lita på dem då. Det var lugnt, resan gick bra.
Kom fram till Beijing där jag blev mottagen av chefen på hostelet och en anställd, det blev en massa fotograferande så jag vet inte vad som var orsak till denna uppståndelse. Vi hann inte mer än att komma ut på motorvägen så var det stopp, alla hemvändare efter helgen, vi stod stilla ett bra tag utan att det rörde sig alls. Till slut så släppte proppen och det var skönt för det var jobbigt att sitta i denna värme utan Ac, sedan tog resan inte så lång tid.
Vi åkte in i små gränder där det var så trångt att jag var förvånad att man kom fram. Vi var nu i hutongerna och snart var vi framme vid vårt hostel. Dettta att en bild kan försköna stämmer på detta ställe, hemsidan var så fräsch och allt såg så fräscht och härligt ut. Det var slitet tapeterna hängde på väggen, men samtidigt fanns det en skön atmosfär här. Det märks att man kommit till Beijing allt är dyrare, en liten öl kostar 15 pengar har tidigare betalt 5-10 pengar för en stor. Maten var sämre mot alla andra hostel och dyrare. Funderar på om jag skall åka med på en tur och vandra en 4 timmars promenad på muren eller bli skjutsad runt i hutongerna , kanske blir det bägge turerna. Men imorgon blir det marknaderna så jag har det avklarat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *