browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

8 November

Posted by on 8 november 2019

I onsdags blev det en slö dag med  bara lite koll på en del arbeten, mest slöhäng i poolen

I går torsdag åkte jag och Rohan till Galle för att titta lite, vi stannade till på vägen där en budda står som minne från offren av tsunamin. Fortsatte sedan  med att besöka deras maskmuseum och tillverkning. Dessa masker har en stor betydelse i deras tradition och tro, intressant besök.Vi fann ett intressant tempel en bit utanför staden, Yatagala Raja Maha tempel lite annorlunda med alla dessa enorma stenblock. Vi for då vidare in till Galle.Vi vandrade runt lite i den gamla delen som på 1600 talet var Portugisiskt fort, där besökte vi ett intressant marinmuseum. Handlade till träningssaker till vår handikappade pojke så som hantlar på 0,5 kg och ett träningsband i gummi som han kan använda på många olika sätt för att stärka sina tvinade muskler. Blev ett stopp i Hikaduwa där vi åt en god middag.

Nu på morgonen var vi i Beruwala hamn där det var full kommers med att sälja fisk som kommit in under tidiga morgonen. Vi köpte fina tonfiskar på 1,5 kg för bara 35 kr styck och jätteräkor för 50 kr kilot, nu blir det att grilla ikväll.

Vi fick idag förfrågan om en familj som har ett tak som läcker väldigt mycket när det regnar så dom undrade om vi kunde hjälpa dom, behövde bara takplåt så kunde deras vänner göra jobbet. Så det fixade vi snabbt, 6 st takplåtar på 80 cm x 3 m. Bara upp på taket på tuck tucken och leverera.

 

One Response to 8 November

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *