browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

5 November

Posted by on 6 november 2019

Idag fick jag vara hedersgäst då en skola utexaminerade en klass för vidare studier på annan skola, Gamini National College Bentota.Det började med att skolans musikkår inleder paraden, därefter kommer jag , skolans rektor, och chefen för alla skolor i området  till sist kommer klassen. Det var pompa och ståt, inget för mig men det var intressant. Det började med dans och musik av dessa duktiga elever.Därefter kom det tal och åter tal, varje talare tackade mig och Vinodh för vad vi gör för barn och familjer i byn. Det blev utdelning av klasskort en mugg med klassen på samt våra voucher på ett par skor till 15 elever. Det var så stort att en Svensk ger till eleverna så det var bara jag av dom som bidrar som  fick vara med på scen. Därefter ytterligare tal som jag aldrig trodde skulle ta slut. Häftigt när det var klart då blev man omringad av många ungar som alla talade i munnen på varandra, så det var svårt att svara.

Hem och på med kortbyxor innan vi åkte och kollade dom olika projekt som är på gång.

Besökte en kvinna som har en fin liten plantage där hon odlar Cinamon, peppar och kryddnejlikor, kul att se hur olika saker växer och hur man bereder dem. Har gjort en lite större beställning som jag får i slutet av veckan. Eftm avslutades i poolen, bra trött blir man när man exponeras av solen hela dagarna så det blir alltid tidiga kvällar, men på fredag blir det stort grillparty hemma hos Upul. På morgon då åker vi till Berawulla hamn och köper färsk fisk.

 

 

 

One Response to 5 November

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *