browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

3 November

Posted by on 3 november 2019

I går kväll kom det en liten skur men det gick fort över, låg i poolen när det kom, så det gjorde inget. Idag började vi med att lämna över whitebokrdtavlorna till tempelskolan, det underlättar mycket för dessa 4 klasser. Vi åkte och köpte ytterligare skolväskor fulla med material till två systrar som vi tänkte hjälpa med boendet. Tyvärr blir det för dyrt, vi kan hjälpa många familjer med mindre förbättringar för dessa pengar.Men vi ska kolla upp om vi kan göra något åt dom nästa gång. En lärarinna från en skola har hört vad vi bör, hon undrar om vi kan köpa presentkort på skoaffären som hon kan ge de elever som inte har råd att köpa skor. Hon önskade till 10 barn men vi köpte till 15 barn, trot eller ej, men vi lyckades pruta på presentkorten. Vi ska till skolan på tisdag och dela ut dem till dom elever som behöver det.

Vinodh fick besök av en kille från Colombo men som för tillfället jobbar med sina föräldrar på deras ambassad i Ryssland, han ska hjälpa Vinodh med marknadsföringen där. Det blev den traditionella flodfärden med hans gäst.

Vi fick besked från snickaren om kostnaden för möbeln vi beställt, det blev helt plötsligt, rent ut sagt, skitdyrt. Vi åkte till Alugthgama och köpte ett av bråkdelen av hans pris. Lastade på Tur Tuckens tak och drog iväg och levererade det. Det var riktigt kul att se hur pigg han blivit, men vissa situationer måste mamman bära honom. Det blev många live five med honom innan vi åkte. Vi avslutade dagen på Panchi Point, och då kom regnet, men det var bara någon timma, som är det normala

 

One Response to 3 November

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *