browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

31 Oktober

Posted by on 1 november 2019

Idag blev det frukost 07,30 för jag kunde inte sova längre då man blev däckad tidigt på flyget. Min frukost bestod av det traditionella här, en underbar frukttallrik masala omelett och kaffe, till det serverades det en symphonie  en konsert av Påfåglar och apor. Vinodh kom och hämtade mig klockan 09,00 för att åka till affären och köpa basvaror och hygienartiklar till 15 familjer. Efter det så besökte vi familjer som vi startade upp projekt i februari, en familj installerade vi vatten hos, och förutsättningen var att dom skickade sina barn till skolan.

.Jag är så glad att barnen nu går i skolan, och att pappan nu har fått lite  arbete, Vi var och kollade flera familjers hus , vi väntar på offerter. Min favoritpojke med den gröna bollen önskar sig en cykel, men det blir en ryggsäck med skolmaterial.. Vi ska också köpa skor till en pojke som ska börja skolan i Januari. Vi besökte många familjer med behov, en familj ska vi fixa fönster till samt en dörr till deras toa som bara har en plåt som skydd. En familj ska få en brunn grävd så vi kan förse dom med vatten. Så i morgon ska vi se vad mer vi kan göra. Förra gången vi var här bestämde vi oss för att inte stötta barnhemmet längre. Det berodde på att damerna som drev hemmet tog mycket själva samt att hela gården vi rustade var som en enda soptipp. Och barnen var väldigt kuvade. Vinodh och jag var där idag för att han ville visa mig något. När vi kom dit kom tjejerna springande och vinkade och skrattade, bara det var underbart. Tjejerna tog mig sedan till gården som var så hemsk, men döm om min förvåning den var helt fantastisk, det fanns nu land också, så dom odlade egna grönsaker. Dom som drev det tidigare var i privat regi, nu är det en organisation med två drivande kvinnor som ser till barnens bästa. Så nu fortsätter vi med glädje att stötta dom.

Blev lunch på min favoritrestaurang på stranden och den Svenska flaggan jag tidigare sänt honom fanns nu på plats.

Stränderna är borta, havet har varit så högt att det gått in på en del restauranger. Man räknar med ett par månader innan havet har dragit sig tillbaka och dom kan återställa delar av stränderna.  Det har inte regnat  så här  mycket på många år. Men idag var det första dagen utan regn, så något gott tog jag med mig

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *