browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

1 November

Posted by on 2 november 2019

Vaknade pigg och alert strax efter klockan sex. Det blev en skön stund på balkongen till ljudet av alla fåglar. Det är Påfåglarna som väcker mig, dom trampar runt på taket ovanför mitt rum.

Efter frukost blev det en tur till beachen och Aluthgama för Vinodh var upptagen på fm. Idag är det så soligt och varmt så t.o.m  jag tycker det är jobbigt, ändå var klockan bara 9.00 ca. Blev lite sur då jag kom ner på stranden, någon har köpt upp den enda delen som lokalbefolkningen kan använda, annars är det bara privata grönområden. det ska bli en jättestor nöjespark för barnen, men dyrt blir det varje gång man ska in där. Så ingen mer cricket ovh volleyboll där för ungdomarna. Har aldrig mött så många människor tidigare som tigger, dom har stora problem idag. Tog mig raskt hem till poolen, där jag väntade tills Vinodh kom. Vi började dagen med att åka och lämna mat igen så det blev några omgångar till. Vi besökte några familjer som behöver hjälp med både tak och toa, flickorna i ett hem ville vi ska fixa toan före taket, och det förstår jag. Vi köpte skor idag och två ryggsäckar med skolmaterial. Vi får pris på det mesta efter helgen, men på måndag startar dom att bygga toan vi kollade tidigare samt börjar dom hos en annan familj med att gräva en brunn som tar ca 5 dagar.då snackar vi om att gräva för hand. Vägarna har blivit svårframkomliga efter allt regnande, vissa ställen går det inte att åka till, då fick man gå. Blev ett besök hos skräddaren  för att sy upp ett par skjortor, 30 kr styck tar han sedan tillkommer tyget.  I kväll blir det middag hemma hos Vinodhs familj, det brukar alltid vara trevligt.

2 Responses to 1 November

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *